Πωλήσεις – Παρόν και Μέλλον

Το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων θα πραγματοποιηθεί από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος – ΙΠΕ, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017, στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ.

Το βασικό θέμα του Συνεδρίου είναι ο ρόλος των Τμημάτων Πωλήσεων στο παρόν και στο μέλλον. Στηρίζεται δε στην αποκλειστική έρευνα που διεξάγεται για το ΙΠΕ από την MRB, με τίτλο «Σκιαγραφώντας τον Πωλητή του αύριο» και θα παρουσιαστεί αναλυτικά δίνοντας το στίγμα για την εξέλιξη του επαγγέλματος των «Πωλήσεων» σήμερα, του εντοπισμού των προκλήσεων και τη διάγνωση των δεξιοτήτων  που θα είναι αναγκαία για τους ανθρώπους των Τμημάτων Πωλήσεων στο μέλλον. Καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου θα αναπτύξουν θέματα συναισθηματικής νοημοσύνης, προστασίας προσωπικών δεδομένων, ψυχολογίας και συμπεριφορικών τάσεων καθώς και τεχνολογίας. Σε δύο ουσιαστικά θεματικά πάνελ θα γίνει ανταλλαγή απόψεων για τη συνεργασία όλων των τμημάτων μιας επιχείρησης, με τις ομάδες Πωλήσεων ενώ την κατάσταση για το πώς βλέπουν το «αύριο» στις Πωλήσεις θα ερμηνεύσουν διακεκριμένοι CEOs.

Το συνέδριο θα κλείσει με cocktail party τιμώντας τα 10 χρόνια λειτουργίας του ΙΠΕ.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ

Για τα μέλη του ΙΠΕ η συμμετοχή είναι δωρεάν, και μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ

Γίνετε μέλος στο ΙΠΕ και συμμετέχετε δωρεάν στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων. Παράλληλα, ως μέλος του ΙΠΕ μπορείτε να επωφεληθείτε από δυνατότητες όπως δωρεάν συμμετοχές ή/και χαμηλότερες τιμές σε εκδηλώσεις του ΙΠΕ, και επίσης, εκπτώσεις σε συνέδρια, σεμινάρια και εκδηλώσεις άλλων φορέων και οργανισμών.

Αν δεν επιθυμείτε να γίνετε μέλος, μπορείτε να συμμετέχετε στο συνέδριο
με κόστος συμμετοχής 100€.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ Θέλω να συμμετέχω χωρίς να γίνω μέλος